Općenito > Generalno o skuterima
Serdarević exhaust
Pupo:
Bilo je i vrijeme da i mi svog konja za utrku dobijemo. Homologacija je "lijepa" stvar iako realno, koliko koliko je sama homologacija auspuha bitna kada je moguće proći regu a da ne govorim kako je većina skutera na granici ilegale bar u nekom segmentu. A uz db killer je moguće regat. (ako negdje griješim neka me netko ispravi!)
Još da netko počne raditi 2t spulje i ni nemoramo ući u europsku uniju! :icon_biggrin:
Nikon:
nisu mu bas dobri auspusi koliko pricate
kolegi je progoria auspuh 2 puta...
kad mu je prvi put progoria (smedje fleke ogromne po njemu).. dobia je drugog besplatno
drugi mu je progoria OPET...
i sad mu je reka dat tt5 bez nadoplate ovo ono ....
radi se o masini 250ccm Fantom Max :hello:
i da to sve u kratkom vremenu
black-rox:
Zamolio bi neke osobe da ovdje ne komentiraju,i ne spominju mi u temi leošit,jer ovdje se priča o serdareviću,trenutno imamo jedan 4road koji se počeo lagano raspadat tako da te poluproizvode ne spominjite mi hvala :hello:
black-rox:
--- Citat: Nikon - 07 Lipanj, 2009, 14:11:47 ---isto se dogadja i serdama pa opet ko kaze da je poluproizvod?
--- Kraj citata ---
Čuješ ja sam ih kupio jako puno već i do sada ni jedan nije izgorio plašt,a ako je nekome bio izgorio,dobio je na garanciju novi auspuh,dok kod ovog talijanskoga poluproizvoda ja još ni jedan nisam vidio da je riješen na garanciju toliko o tome :hello:
R@kija:
meni je da serdarevic jebena spulja sam kaj se to ne cuje..jbt dojde fxr 180 do mene na vxru 180 i napuca gas i nis..flakserica mi se jace cuje...
leo sbk kraljevski na quassaru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju