Tehnički kutak > Tuning skutera

ROX i TT mali info

<< < (2/3) > >>

djsmola:

--- Citat: dhorvat - 06 Lipanj, 2009, 12:40:00 ---Stavi 0,2-0,4 mm šajbicu između bolcne i ventilatora i stvar rješena  :icon_thumright:

I naravno da staviš tvrđe federe kuplunga koje si već stavio, i rolice ostavi 3.5. Makar bi 3,7 bile još bolje ako se ne varam. BTW, ako je Dellorto 12 onda ide 86 dizna unutra  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ok,hvala...probat cu tako

djsmola:

--- Citat: dhorvat - 06 Lipanj, 2009, 12:40:00 ---Stavi 0,2-0,4 mm šajbicu između bolcne i ventilatora i stvar rješena  :icon_thumright:

I naravno da staviš tvrđe federe kuplunga koje si već stavio, i rolice ostavi 3.5. Makar bi 3,7 bile još bolje ako se ne varam. BTW, ako je Dellorto 12 onda ide 86 dizna unutra  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jel treba maknuti staru sajbicu koja se nalazi ili da stavim na nju ovu :headbang: :headbang: novu?? stavili smo trvđe federe...

nacku_vu:
zna li itko odg na ovo. hitno mi je dok jos imam di to napraviti :dontknow: :dontknow:

vktr:

--- Citat: djsmola - 16 Lipanj, 2009, 18:39:19 ---jel treba maknuti staru sajbicu koja se nalazi ili da stavim na nju ovu :headbang: :headbang: novu?? stavili smo trvđe federe...

--- Kraj citata ---
trebaš na nju staviti, ne skidati, ili ako skidaš naći neku koja je debela kao ta koja je trenutno gore + debljina ove koju misliš stavit, ugl cilj je proširit to sve skup

_aerox_:

--- Citat: vktr - 17 Lipanj, 2009, 19:10:19 ---trebaš na nju staviti, ne skidati, ili ako skidaš naći neku koja je debela kao ta koja je trenutno gore + debljina ove koju misliš stavit, ugl cilj je proširit to sve skup

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:potpis,tak sam si i ja metnuo sajbicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju