Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr by DJ Smola ;)
flomo:
preljep sr...samo felge u bjelo i bit ce prava šminka!! :icon_thumright:
Aerox007:
Kaj ti hrdjavi auspuh kad ga onak ispoliras?
djsmola:
--- Citat: Aerox007 - 07 Travanj, 2010, 09:21:25 ---Kaj ti hrdjavi auspuh kad ga onak ispoliras?
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin:
Ne....nego ljepse izgleda kad je ispoliran! :icon_biggrin:
EmirF121:
Prelijep skuter. Hoće li hrđat kasnije auspuh kad ga ovako ispoliraš? Je li teško održavat ovaj sjaj dekla i kako ga održavat? Jesi li ručno polirao ili imaš onu mašinu? Kako si pravio undertail?
Ljudi ako naletite na ovaj manji airobx i ovaj blatobran javite mi ovdje ili na pm molim vas, moram i ja sebi ovako nešto nabavit.
djsmola:
--- Citat: EmirF121 - 21 Svibanj, 2010, 10:50:59 ---Prelijep skuter. Hoće li hrđat kasnije auspuh kad ga ovako ispoliraš?
--- Kraj citata ---
Ne hrdja ako ga redovno spricam WD-om
--- Citat: EmirF121 - 21 Svibanj, 2010, 10:50:59 ---Je li teško održavat ovaj sjaj dekla i kako ga održavat?
--- Kraj citata ---
Nije tesko...ja ga obrisem s purol pastom i onda s onom tekucinom za poliranje auta...
--- Citat: EmirF121 - 21 Svibanj, 2010, 10:50:59 --- Jesi li ručno polirao ili imaš onu mašinu? Kako si pravio undertail?
--- Kraj citata ---
Rucno polirano...al sam nabavio smedju i plavu kredu....bez njih ne bi ispalo ovako...Undertail sam pravio od neke plastike,dao mi jedan prijatelj tu s foruma...debljine oko 3-4 mm ,da se fino savijat...nije gruba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju