Tehnički kutak > Blokade
Znalci molio bi za savjete.
3alfa3:
--- Citat: gokiSP - 06 Lipanj, 2009, 01:58:42 ---sta ti pricas..nece samo sa spuhom dobit 10 km/h...10 km/h u krajnjoj brzini dobit je puno i to nemozes dobit samo sa spuhom...da je tu multivar i jos neke sitnice onda da ali sam spuh... :nono:
--- Kraj citata ---
Ako ce sa spuhom imat 1000 okr. vise, onda bi morao dobiti toliko (ako ne i vise)
gokiSP:
opet cisto sumnjam da bi mogao dobit 10 km/h na krajnjoj...kao sto rekoh da je tu multvar i ljepo postelan prijenos onda vjerujem da moze dobit toliko pa cak i vise kao sto si ti rekao ali samo sa spuhom mi je to malo ::) al dobro tako i tako ako misli sta radit neka krene od spuha pa ce vidit dal mu je to dosta ili ce morat jos nesto stavit...
kimcovit:
dečki hvala na odgovorima. Recite mi samo dal moram biti neki posebni tip tog tt auspuha i dal je to sigurno da neću ostati bez mašinejer to su mi rekli u dva različita servisa i po njima auspuh koji paše na moj skuter je 1300 kn??. pa me zanima gdje mogu kupiti taj auspuh i kaj je to multivar?
gokiSP:
naravno da neces ostat bez masine ali treba veca dizna obavezno moza i karb i sve to fino postelat...
zac183:
--- Citat: kimcovit - 06 Lipanj, 2009, 19:04:08 ---dečki hvala na odgovorima. Recite mi samo dal moram biti neki posebni tip tog tt auspuha i dal je to sigurno da neću ostati bez mašinejer to su mi rekli u dva različita servisa i po njima auspuh koji paše na moj skuter je 1300 kn??. pa me zanima gdje mogu kupiti taj auspuh i kaj je to multivar?
--- Kraj citata ---
Ma nemoj slušat te debile iz servisa....Nebudeš osto bez mašine sigurno...več sam ti reko auspuh ti dođe 800kn -tt......Multivar to ti je mallosijev variomat s njim češ dobit bole ubrzanje ak staviš odgovarajuče rolice...dođe ti 550kn...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju