Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igrate li igre, koje?
DUBrawa:
meni 2 najjače igrice u cjelom životu su :painkiller i metal gear solid. Ali igram dosta igrica. NFS carbon ,F.E.A.R, S.T.A.L:K.E:R, lord of the rings. Command and conqer3 i tako . Dosta toga. Inače jako sporo prelazim igrice jer mislim da če mi ako ju brzo prođem dosadi i onda ju na kraju ni ne pređem a dosadi mi :laughing9: :laughing9: :laughing9:. Tako da nisam baš do kraja prošo puno igrica :toothy9:
Punisher:
Baš sam počeo igrati S.T.A.L.K.E.R.-a, odlična igrica :icon_biggrin:
enigma:
kakva je to igrica? nikad čuo...nije da pratim baš... :laughing7: :laughing7:
DUBrawa:
Ma sad dolaze igrice DX10 odnosno Direct x 10. To je grafika ja i ti. Stvarnost. Jednostavno kad bi uspoređivo stvarnost i igrica nemožeš nač razliku npr. Criysis. Igrica je napravljena po stvarnom nekom mjestu i kad uspoređuješ nemožeš nač grešku grafika je stvarnost. S.T.A.L.K.E.R ima isto oapsnu grafiku prava stvarnost. Ali zato trebaju za to bit konfiguracije ohohohhohoho. Comand and conqer 3 je nevjerojatna grafika. Prejebeno. Novi GTA 4 če bit dx 10. I sve igrice koje nadolaze. hebeno
Punisher:
--- Citat: enigma - 16 Svibanj, 2007, 08:16:12 ---kakva je to igrica? nikad čuo...nije da pratim baš... :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pogledaj na njihovoj stranici:
>> http://www.stalker-game.com/ <<
Imaš radnju, imaš zadane misije da završiš igru, ali možeš birati kad ćeš započeti misiju, možeš se kretati po ogromnoj mapi i raditi dodatne stvari, prehebena igrica...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju