Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igrate li igre, koje?
Hrastinski:
neznam za tdu nemam te igrice al predpostavaljam kad si napravis profil onda mozes igrati solo....
popovec:
test drive unlimited je pre bolesna igrica ako nemas volan malo ce ti teze bit poslije voziti jel kad na tipkovnici stisnes gas on se doda do kraja i auto ti se sam zvrti na cesti...naravno da mozes igrati solo.. :drunken_smilie:
Punisher:
Za ove današnje prave simulacije vožnje moraš obavezno imati volan i pedale jer je jeko teško i gotovo nemoguće kontrolirati auto na cesti... što dokazuje da je dobra simulacija :icon_thumright:
IZd:
--- Citat: Punisher - 21 Svibanj, 2007, 09:26:44 ---Za ove današnje prave simulacije vožnje moraš obavezno imati volan i pedale jer je jeko teško i gotovo nemoguće kontrolirati auto na cesti... što dokazuje da je dobra simulacija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A što mi to prije nisi reako, ja sam već mislio da mi je talent ispario... :laughing7:
Punisher:
--- Citat: IZd - 21 Svibanj, 2007, 09:27:58 ---
--- Citat: Punisher - 21 Svibanj, 2007, 09:26:44 ---Za ove današnje prave simulacije vožnje moraš obavezno imati volan i pedale jer je jeko teško i gotovo nemoguće kontrolirati auto na cesti... što dokazuje da je dobra simulacija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A što mi to prije nisi reako, ja sam već mislio da mi je talent ispario... :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: ali i s volanom i pedalama na kompu ćeš se dobrano namučiti dok 'naučis' voziti... možda i više nego stvarni auto :laughing11: :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju