Tehnički kutak > Styling skutera
Zadnji led far za runnera! Koji je bolji?
juric:
LED hehe ...imam i ja na svom LED far koji djelo majstora Benjamina
evo video (losa kvaliteta)
MaLi_OdvALjivAc:
ahah imam i ja improvizovani za 32diode :D Nije to to :D Ne mogu diode da dodju do izrazaja kroz mutnu plastiku
MaLi_OdvALjivAc:
Benjamin:
Koja ti je to glupost..kak nebi mogle doc do izrazaja....naravno da je bolje kad je prozirna plastia ali se kuzi kroz orignal far i te kako da us diode u pitanju...
i pitanje kakve su diode i kak je slozeno...
Pa eto sam si si dao dokaz...ima 32 diode na svom svjetlu ..a ja sam juricu metnuo nesto oko 18 dioda...i svijetli 3 put jace...odnosnos jacina je dovoljna koja je potreba da te neko vidi na cesti...svjetli normalno kao i klasicna zarulja odnosno mozda malo jace...tak dugo dok je taj kriterij ispunjen je svjetlo dobro...pretjerivanje s jakoscu se nekima cini mozda dobro kao vidjet ce me svako u mraku..ali niko nemisli na osobu koja se iza vozi kak to zasljepljuje u mraku...
I svjetla sa SA SC ili svejedno od kud isto ne svjetle nista jace jel je zakonski regulirano kolko smije bit jaka svijetlost stopa i pozicija ...u tim farovima jacina svjetlosti odgovara orignalnoj zarulji..znaci 21W stop i 5W pozicija u pravilu...
zokizo:
--- Citat: rakitje00 - 11 Lipanj, 2009, 11:50:46 ---www.scooter-attack.com
www.scooter-center.com
--- Kraj citata ---
svaka cast thx ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju