Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh mhr replica
B.E.G.A:
--- Citat: osvetnik88 - 04 Lipanj, 2009, 23:38:42 ----ja nisam imao nikakvog problema sa replicom sto se tice tehnickih stvari i sa replicom sam dobio bolji zvuk! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Drago mi je to čuti.
Nisam imao priliku čut ditecha sa replicom? Jel barem dublji nego Zx ?
flomo:
neces ni sta dobiti s replicom na ditech osim zvuka... bolji prijedlog stavi karburator masinu...jer na ditech-a je bacanje para vise nego na karburator....na ditecha kad puknes sve djelove ice mozda 90....a sto se tice auspuha dobar je..ima frend i nikad nije puknio...a auspuhje na motoru 2000km
osvetnik88:
--- Citat: flomo - 05 Lipanj, 2009, 11:03:48 ---neces ni sta dobiti s replicom na ditech osim zvuka... bolji prijedlog stavi karburator masinu...jer na ditech-a je bacanje para vise nego na karburator....na ditecha kad puknes sve djelove ice mozda 90....a sto se tice auspuha dobar je..ima frend i nikad nije puknio...a auspuhje na motoru 2000km
--- Kraj citata ---
-nebi se bas slozio s tobom oko dijela "...na ditecha kad puknes sve djelove ice mozda 90..." :nono: :nono:
smmania:
ditecha treba znat slozit onda ce on ic predobro a sta se tice replice ima punjo boljih spuhica za te novce neznam za ditecha al govorim za karb blokove (minarelli piaggio).........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju