Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras nocna voznja po Sljemenu

<< < (4/4)

Biker686:

--- Citat: _aerox_ - 17 Lipanj, 2009, 17:27:53 ---e jbg,ja bi iso al nemam ni svjetla ni nis na motoru,nijedne plastike,ja cekam dogovor za night meet,otvorio sam topic pa neznam kaj se ceka :dontknow:

--- Kraj citata ---

svi su vozaci a kad se treba ic vozit nikog..   :icon_scratch:   :nono:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 17 Lipanj, 2009, 16:03:12 ---A jebiga,sta bi tebali onda oni sa 600kubika i "somačama" ,treba znat vozit...

--- Kraj citata ---

kolko ja znam sljeme nikak nije za ganjanje s R-ovima..   :icon_scratch:

_aerox_:

--- Citat: Biker686 - 17 Lipanj, 2009, 18:13:41 ---svi su vozaci a kad se treba ic vozit nikog..   :icon_scratch:   :nono:

evo budem ti iso poslikat aeroxa u garazu,niti jedne plastike niti svijetla nemam gore,kaj bum se po sljemenu vozio ko na romobilu,pa me vi trazite po zvuku :icon_tongue:
--- Kraj citata ---

Biker686:
kaj te imam trazit?!  pa znam da bi iza mene bio?!   :toothy9:  ajde to slozit pa na voznju!   :icon_thumright:

_aerox_:

--- Citat: Biker686 - 17 Lipanj, 2009, 18:36:19 ---kaj te imam trazit?!  pa znam da bi iza mene bio?!   :toothy9:  ajde to slozit pa na voznju!   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ja vam velim,vratite se u onaj topic kaj sam otvorio da za sljedeci tjedan dogovoirmo onaj night meet,christian je reko da mu nije bed to organizirat samo se mora sto vise eikpe javit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju