Tehnički kutak > Tuning skutera

Razletile su mi se rolice

<< < (2/5) > >>

speed:

--- Citat: speedfight - 16 Travanj, 2007, 21:08:25 ---taj šeraf je jako mekan,ja sam odma stavil drugi kad sam prvi put mjrnjal remen...meni su ga dali u moto trade,zorić u klc

--- Kraj citata ---

ma ja sam ga jucer zval za rolice i usput pitam za vecu diznu,a on mi kaze da trebam dopeljat motor da mi stave vecu diznu,tako da sumljam da ce mi poslat saraf,a danas je poslal rolice,nisam ga pital za saraf jer sam mislil da cu ga nac u prodaji,a tokar ima puno posla tako da mi nece tako skoro napravit

Sugar:
ja sam na kinezu izgubio taj saraf i nijedan drugi mi nije pasao,cudan neki navoj!

speed:

--- Citat: Sugar - 17 Travanj, 2007, 15:04:06 ---ja sam na kinezu izgubio taj saraf i nijedan drugi mi nije pasao,cudan neki navoj!

--- Kraj citata ---
Ma bas je neki heban :icon_scratch:

Sugar:
predpostavljam da je mekanija matica da se nebi odsarafljivala od vibracija,al zakaj je drugaciji navoj nego na normalnim maticama?

ugl,skut mi stoji u garazi vec godinu dana zato kaj nemam tog sarafa  :icon_biggrin:

speed:
Nasal sam saraf kod decka koji popravlja motore,sad idem po njega :headbang:,Sugar pa odnesi tokaru da ti ga napravi,a matice su meke da ne radis doma servis jer se pohaba,i onda ga moras vozit u servis,al nece mog vidit :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju