Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG mc2

<< < (2/5) > >>

Nyzvo:
gume su nekih 600-700, anlaser nades za 100-150, a plastike ovisi kolko ih fali, ali skupe su jako inace

kristijanSR70:
kazem ti ako je hitno mogu se rijesit gume polovne eto za nekih 250 kn sigurno i to ono u solidnom nekom stanju.....prvo ti vidi u kakvom je stanju masina

Aerox R:
Pogledao sam skut. Gume nisu u tako lošem stanju, auspuh malo zahrđao, treba promjeniti crijevo za vodu ono malo, fale 2 male plastike kod usisnika zraka ispod zica i još jedna mala crna na podnici. Sve u sve prema riječima vlasnika mašina je očuvana. Vizualno tako i izgleda, još ću provozati skuter pa ako sve radi kako treba onda ću ga i kupiti.

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: Nyzvo - 04 Lipanj, 2009, 11:47:08 ---gume su nekih 600-700, anlaser nades za 100-150, a plastike ovisi kolko ih fali, ali skupe su jako inace

--- Kraj citata ---

di mogu gume bit tolko para?*?moj stari za auto platio 4 gume 600 kn i to 17 coli i mishelin marka...
a za gumu odes kod vulkanizera, on ce ti dat solidnu gumu za 50 kn...meni je dao besplatno iako sam ga pitao za kolko prodaje.........tako da ovo sto je Nyzvo napisao neznam jel misli na gume za kamion ili..

gokiSP:
pa kuzis postoje i nove gume, ne smo rabljene...loool

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju