Tehnički kutak > Tuning skutera

Honda Lead 100

<< < (2/3) > >>

gogo:

--- Citat: Sugar - 16 Travanj, 2007, 11:40:27 ---raspitaj se u servisu u vezi blokade i obaveznoj pitaj dali gubis garanciju ako skines blokdau

--- Kraj citata ---

Naravno  :icon_thumright:

aeroman:
Što se tiče garancije gubiš ju sigurno ako bilo šta skineš sa motora,samo ovisi kolki glupan radi u servisu :laughing7:
Meni je reko:Riječi mog ovlaštenog servisera:"Ajd još što si otvaro deklo i skido blokadu s variomata,al blatobran si skinio to sam ODMA skonto,zbog toga gubiš garanciju". :laughing7: :laughing7: :laughing7:
A što se tiče Hondine blokade ima ju 100% u auspuhu na početku ono što se samo iščupa van,tak mi ima lega na SF2 100ccm,te blokade stavljaju kao da se bolje razradi

StreetRunner:
meni ga je prijatelj ima i iša mu je oko 95-100kmh ali ja san uvik bija brži.Ima dobar start ali konačna mu nije baš nešto

gogo:
Ma nije meni da bude brži od 100, nego žena i ja gore i pravac Plitvice ili Kopački ritili negdije na izlet, a za to nam je dosta i 85 -90 km/h.

StreetRunner:

--- Citat: gogo - 17 Travanj, 2007, 06:14:58 ---Ma nije meni da bude brži od 100, nego žena i ja gore i pravac Plitvice ili Kopački ritili negdije na izlet, a za to nam je dosta i 85 -90 km/h.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju