Općenito > Servisi
Preporuka kvalitetnog mehaničara u Španskom ili blizini
Disko Nindža:
Nisam još, pričekat ću još par dana dok cura ne dobi plaću pa da imam čime čovjeku platiti. Ježi ga kad sam student a ovaj mjesec išli u dvoje svatova :)
Disko Nindža:
A ono, s obzirom na simptome, dal da se nadam relativno bezbolnom oporavku ili da se spremam na prodaju?
Skut ima oko 14000km. Kupio ga sa 11800, do 13500 došao u manje od dva mjeseca, sad već nekih 500+ km nemam podatak jer je izgleda puž se sj#bo, pa mi niti brzinomjer niti kilometri ne rade. A radim minimalno 40 km dnevno pa se nakupi to...
Pitam za prodaju jer brijem da mi je dečko od kojeg sam ga kupio svašta prešutio... :(
gokiSP:
stvarno moze bit svasta... ovo kako ti se samo ugasio mi nekako smrdi na dovod benzina ali moze bit i termo grupa...a ovo variranje snage opet moze bit termo grupa ili prijenos...mislim mogu ja ovako nabrajati al nemogu bit siguran...a ovo za prodaju...kad ti chupsy kaze sta je i sta bi trebalo promjenit ti vidi jel ti se isplati slozit sve to nanovo i ostavit ga za sebe ili slozit da vozi i prodat ga... ako nije problem mozes stavit sliku motora da vidim...mozda ga i znam...
Disko Nindža:
...
gokiSP:
hmmm ako pricamo o istom nrg-u onda je taj sku svasta pretrpio...cak sam ga i ja ubijao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju