Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 by filip190

<< < (14/21) > >>

zolaSR:

--- Citat: filip190 - 04 Travanj, 2011, 21:09:11 ---
Red je došao da promjenim rolice, pa ne znam koje da stavim jer imam neku rupu... a ne kužim se u to, pa ne znam koja bi mi gramaža trebala..

--- Kraj citata ---

Koje trenutno imas ? si mjenjo federcice na kvacilu ?

filip190:
Nisam ih mjenjao, a trenutno imam 5,3 grama... Na forumu mi rekli da uzmem 4,7 tj. da one dolaze uz taj auspuh... Ne znam ima li svrhe mjenjati federčiće? Jel dobijem šta s tim, napominjem da motor ima cca 8000km...ne znam koliko je njima rok trajanja...   :angry7:

Još jedno pitanje? Gledam te djelove malo, da dobijem na ubrzanju, boljem odazivu na gasu... dal da uzmem red sponge? Šta dobijem točno s njim...?  :toothy3:

MIKSETA:

--- Citat: filip190 - 05 Travanj, 2011, 22:10:46 ---Nisam ih mjenjao, a trenutno imam 5,3 grama... Na forumu mi rekli da uzmem 4,7 tj. da one dolaze uz taj auspuh... Ne znam ima li svrhe mjenjati federčiće? Jel dobijem šta s tim, napominjem da motor ima cca 8000km...ne znam koliko je njima rok trajanja...   :angry7:

Još jedno pitanje? Gledam te djelove malo, da dobijem na ubrzanju, boljem odazivu na gasu... dal da uzmem red sponge? Šta dobijem točno s njim...?  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Stavi federcice zute ili bijele malossi snjima imat ces mn bolji start
Sa red sponge dobis mozda mrvicu bolji odaziv na gas sa odgovarajucem diznom ali u globalu samo protocniji filter  :icon_thumright:

zolaSR:
Bijele federcice iz mallosi pakiranja. Jel imas multivar na runnerici ?

filip190:
Nemam multivar, serijala...  ::)

Znači, žute federčiće, red sponge i 4,7 grama rolice... 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju