Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 by filip190

<< < (12/21) > >>

filip190:
U crnu neće sigurno, jer bezveze bi mi onda izgledao. Mislim da ću ga il polirati, brusiti i bezbojni... ili kupit novi... Vidit ću kako će financije dozvoljavat...

filip190:
UPDATE!  :icon_biggrin:

Auspuh namazan antikorozinom, i sad je kakav je i bio... trenutno nemam vremena baviti se s njime... kad nađem vremena, uredit ću ga..
Red je došao da promjenim rolice, pa ne znam koje da stavim jer imam neku rupu... a ne kužim se u to, pa ne znam koja bi mi gramaža trebala...
Neki dan se malo vozio i okinuo par slika, nažalost, nisam znao da ću fotkat pa nisam ponio ni fotić niti sam oprao motor pa slike baš nisu neke kvalitete...

Go-Go RUNNER:
Nabavi si ove naljepnice šta idu na donju plastike tj. ove šta ti fale  ;D inače runner je slatkis  :frajer:

filip190:
Ma te nalje mi se sviđaju samo na sivom runneru na crvenom mi ne stoje dobro, ljepše mi je crno...  :icon_biggrin:
 A runner je u dost banana stanju... Ima puno ogrebotina, razmišljam to sanirati... al školarac, nema se!  ::)

Go-Go RUNNER:
Nekako mi prazno djeluje ta plastika bez naljepnica, ali poštujem tvoje mišljenje  :icon_thumright:  i na mom fale od prometne te 4 naljepnice na donjoj plastici, ali napokon sam našao jeftinije rješenje od 100e u servisu za naljepnice dat...  ma prodat ćeš ga, nećeš ga ni stić lakirat  :)
 :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju