Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 by filip190
pajo:
stvarno ljepe fotke :icon_thumright:
kolko bi tek išao da staviš kit???
filip190:
@Darky - da ti budem iskren, ne znam kaj je unutra... ja sam ga kupio takvog prije godinu dana... s oko 1000km, frajer mi neće reć kaj je unutra...
@pajo - nisam razmišljao o kitu... ovo me stvarno zadovoljava, jedino bi htio malo bolje ubrzanje tj bar da se riješim te "rupe" izmedju 25 - 40 gdje mi provrtava
pralas:
--- Citat: filip190 - 12 Prosinac, 2010, 22:03:57 ---@Darky - da ti budem iskren, ne znam kaj je unutra... ja sam ga kupio takvog prije godinu dana... s oko 1000km, frajer mi neće reć kaj je unutra...
@pajo - nisam razmišljao o kitu...
--- Kraj citata ---
mozda vec imas kit unutra a da ni ne znas ;D
MIKSETA:
Mozda zbog polozaja TT-a ide toliko :icon_biggrin:
Neke od ovih slika su dobre za kalendar :happy8:
filip190:
--- Citat: ivan pralas - 12 Prosinac, 2010, 22:12:45 ---mozda vec imas kit unutra a da ni ne znas ;D
--- Kraj citata ---
a gle, moze bit... fkt skuter je iso predobro dok nisam stavio ove rolice... izgleda da su bile teze... ide on i sad dobro, al trenutno sam do 40 isti ko i serijski rox... poslije mu odlazim :laughing1:
runner 125 (2010 godina) se mora namučiti da me ostavi ovako na međuubrzanjima, maksimalna mu je nešto veća... oko 120(po satu)
--- Citat: MIKSETA - 12 Prosinac, 2010, 22:16:42 ---Mozda zbog polozaja TT-a ide toliko :icon_biggrin:
Neke od ovih slika su dobre za kalendar :happy8:
--- Kraj citata ---
da, sad svi žele moj niskoprofilni TT :icon_biggrin: :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju