Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 by filip190

<< < (4/21) > >>

filip190:
ma oko auspuha cu kemijati sad kad dodje lijepo vrijeme... kad cu ga polirati, onda cu sve ostalo... pa i tu vunu...  :icon_biggrin:
prije nekih dva tjedna mi je auspuh pukao prije topa... tak da je sad zavaren pa je dosta tiši(prije je bio načet, pa se je jače čuo)... al sad je bolje...
čuo sam da ako stavljam, da trebam stavit neku kvalitetniju vunu, jer da ak stavim neku obicnu, da brzo dobije onaj stari zvukk :laughing7:, cilj mi je prigusiti ga sto je vise moguce ... gdje tog ima za kupiti?

RunnerBoy:

--- Citat: filip190 - 21 Travanj, 2010, 17:37:21 ---Da dignem malo temu iz mrtvih...
Skut je vec napravio 4500km, uskoro ce na servis... pa cu se najvjerojatnije poigrati oko prijenosa...da dobijem na ubrzanju...

Posto je skut vec izudaran... razmisljam o tom da ga pošpricam... al to cu drugi mjesec... pa ako netko ima kakav prijedlog... htio bi nešto neviđeno... razmišljao sam kawasaki zelenu boju, s tim da crne ostanu crnu, samo još ručke pofarbam u zelenu da ubijem monotoniju...a druga varijanta je crno/narančasto...
...stavio sam i male retrovizore... a sad jedan dan cu ga voziti na servis... pa cu promjeniti remen(kevlar), rolice (malossi 5,5grama), centralni feder( ne znam koji bi mi paso... zasad bijeli)...

Dobio sam dobru ponudu za auspuh, pa razmišljam da ga prodam pa da neš nadoplatim i uzmem zx-a... Pa me zanima mišljenje, jel on zbilja tolko bolji, ili je to propala investicija?! Imam TT-a...  :help:

--- Kraj citata ---

nemoj a farbat u zeleno, svakako ova druga varijanta crno/narančasta :icon_thumright:
po meni crno narancasta za novog runnera je najbolja kombinacija boja. :headbang:

filip190:
Ma vidit ću još... farbat ću idući mjesec, kad mi to financije budu dozvoljavale...ovaj ću ga mjesec počastiti sa malo novih djelova...
Šta se mene tiče, ja bi rađe u zelenu... jer, ako se ne varam na forumu ima jedan crno/narančasti, a ja bi nešto unikatno :D
PRobat ću složiti nešto u photoshopu, pa ću vidjeti koja mi kombinacija najbolje odgovara...

TomoRI:
Po meni bi trebao skinut retrovizore.Ali svatko ima svoj ukus.

Ivan SP:
imam ja pravi auspuh za tog runnera i to poliran i stoji PRČEVITO :laughing9: :laughing9: :laughing9:

TP TOP LINE vidi slike pa se javi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju