Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc kit70cc
darko1104:
sve blokade su skinute
ustvari samo cdi blokada sa njom isao 45km/s
auspuh skinut katalizator i komore otvorene da lakse izduvava
i opet nece preko 70km/s
svi mi kazu da sa 70cc bi trebao ici 90 do 105km/s
dino73n:
a kako ide uz brdo? Ako uz brdo ide dobro onda moras nestouraditi po pitanju getribe da bi dobio 100km/h Ja imam speedfighta koji ima sve tunirano a isao je 80 i uzbrdo i nizbrdo dok nisam stavio produzenu getribu i sad ide 110 al naravno malo slabije uzbrdo nego prije.
Benjamin:
kaj vi mislite iz magarca napraviti avion...
Bez dulje getribe nista...pa serijska na piaggu drzi i vrti do nekih 95-100 pravih km...eventualno 105..ali preko toga nista...to po satu moze ic samo 105-110..
Jos kineska masina ak je...s tih 70 mos bit jako sretan...
Velis 2t je..i vadio si katalizator i pregrade..kak znas da je rezonancije dobra u spuhu...najprije bi ti predlozio metnuti neki drugi rezonantni auspuh...ovisno o kitu..ak je base neki a vjeorjatno je..nesto tipa ZX metnes...
ZverkO:
neki drugi rezonantni auspuh :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
e ispala mi je zvaka kad sam ovo procitao :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
to covek napravio na BEDI HomeMade spuhh sa velikom rezonancijom 12000rmp
ZverkO:
fabrikanca mozes samo raskopati i pocupati sve i dobiti : glasan zvuk i 10 max km/h nista vise...
Reza je reza makda to bio i leovince... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju