Općenito > Slike i filmovi o skuterima

runner sa mhr replicom =)

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: dino_sk - 03 Lipanj, 2009, 19:10:29 ---ja bi rekao da je ovo naturpijana mhr replica , yasuni c20 , i duzi prijenos sa vecom frgom gore i to je to  :frajer:

--- Kraj citata ---

To zato jer po sluhu prepoznas ili (za razliku od drugih) citas opis videa?  ;D
 :icon_thumright:

DvdAerox:
novi nrg ide po njegovom satu 90-100 serijski, lol, mos si mislit... pa tako sumnjam i u tog runnera.. btw. neznam po kojoj fori ovdje bacate te sifre kolko ide stvarno s obzirom da se vidi samo urice i pisu "fantomske" brojke  :icon_biggrin: , neka pokaze malo koliko brzo guta cestu ispred sebe i dali ide ravno ili se strce negdi, hebiga..

3alfa3:

--- Citat: DvdAerox - 03 Lipanj, 2009, 20:02:58 ---novi nrg ide po njegovom satu 90-100 serijski, lol, mos si mislit... pa tako sumnjam i u tog runnera.. btw. neznam po kojoj fori ovdje bacate te sifre kolko ide stvarno s obzirom da se vidi samo urice i pisu "fantomske" brojke  :icon_biggrin: , neka pokaze malo koliko brzo guta cestu ispred sebe i dali ide ravno ili se strce negdi, hebiga..

--- Kraj citata ---

Moj je kao serijala (bez blokada) isao 75 po satu (po ravnom, ne sagnut i sa mojih 192 visine).

dino_sk:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Lipanj, 2009, 19:31:33 ---To zato jer po sluhu prepoznas ili (za razliku od drugih) citas opis videa?  ;D
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:toothy12:  bit ce da je ovo drugo

perica_46:
bemu, zas moj nejde toliko?!?!?! a imam dooosta toga... znaci da poskidam sve ostalo i ostavim mhr replicu i spuh, oce i moj ic toliko??  :icon_scratch:  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju