Tehnički kutak > Tuning skutera
svrha torsion controlera (minarelli)
smmania:
koja je svrha gore navedenog ?
Losinj:
da pojaca tvrdocu trenutnog centralnog kojeg koristis
Benjamin:
--- Citat: Losinj - 02 Lipanj, 2009, 23:00:27 ---da pojaca tvrdocu trenutnog centralnog kojeg koristis
--- Kraj citata ---
To bas nije istina...
Sluzi da smanji trenje izmedu opruge i polutki...smanjuje vibracije...i daje linearnije ubrzanje...kolko je to sad osjetno pitaj boga...ja ga osobno imam ali mi je isto ko i da nemam nisam nis osjetio...
Orignal opis:
Transmission shifting can be negatively influenced by twisted contra springs, so Malossi decided to eliminate this problem with the Malossi torsion control, a new coated plastic seat. This way the contra spring is not placed directly on the torque driver reducing the twisting effect to a minimum. Furthermore, there are less vibrations on the torque driver at high revolutions so you can enjoy more linear gear changing and smoother power delivery.
doritos:
kolko sam skuzio, torsion drzi feder u centru da na bjezi ljevo, desno sto se meni jedanput i desilo...cent feder se bio popigo u stranu...i sad imam od peugeota onu plastiku koja drzi u centru feder ;D
Benjamin:
pa sluzi i za to...ali piaggio to inace ima orignal...ima prihvat na strani poluga..i metalni prihvat na strani kvacila...koji se metne na feder pa onda feder na polugu i onda kvacilo na to sve...i on drzi u centru..
Ovo je kak ti nekaj boljeg jel smanjuje vibraicje bla bla...kosta 35-40kn tolko i vrijedi...to ak nemas orignal kupis taj jel je jeftinije nego orignal brijem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju