Općenito > Generalno o skuterima
Sretnih nam 3000 registriranih članova...!!!
Pupo:
--- Citat: speed - 02 Lipanj, 2009, 23:53:11 ---ja cu biti 5000 clan,nanovo se regam i osvojim nagradu.... :laughing7:
--- Kraj citata ---
I onda dobiješ ban zbog duplog acc-a! :)
Biker(ss):
Ima nas ko u bitci kod Sigeta...nas 3000 protiv 100 000 :toothy10:
naravno lijepo za vidjet toliko čnalova, a još lijepše biti član.
speed:
--- Citat: Area51 - 03 Lipanj, 2009, 11:03:56 ---I onda dobiješ ban zbog duplog acc-a! :)
--- Kraj citata ---
ma ne mozete bez mene :toothy12:
shegy:
pa super je to.. 3000 al.. dobro je goki rekao, nas 200 tinjak smo redovito aktivni.. 50% reganih clanova dode i pita npr kak se skidaju blokade sa nekog skutera ili "sta da napravim da mi ide bolje" ili jos najbolje "nesto sam sj### sta da radiiim???"
je ima stvarno clanova koji imaju preko par 1000 odgovora.. opet ja nemam toliko ali sam svaki dan barem pet puta tu i gledam sta ima novo..a nepisem nista! forum mi je na pocetnoj stranici :toothy9:
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: shegy - 03 Lipanj, 2009, 12:09:16 ---pa super je to.. 3000 al.. dobro je goki rekao, nas 200 tinjak smo redovito aktivni.. 50% reganih clanova dode i pita npr kak se skidaju blokade sa nekog skutera ili "sta da napravim da mi ide bolje" ili jos najbolje "nesto sam sj### sta da radiiim???"
je ima stvarno clanova koji imaju preko par 1000 odgovora.. opet ja nemam toliko ali sam svaki dan barem pet puta tu i gledam sta ima novo..a nepisem nista! forum mi je na pocetnoj stranici :toothy9:
--- Kraj citata ---
trebalo bi brisat takve korisnike koji naprave acc da bi tu nest pitali ili prodali...ja sam na forumu svaki dan najmanje 3-4 sata...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju