Tehnički kutak > Garaža
Kymco Super 8 Black Edition
Cobra:
Update Leo Vince TT,rolice 5,7gr,bijeli centralni,multivar sve ostalo serijala...Krajnja neznam ni ja ode daleko od 80 koliko je max na satu.Start je dosta los,sta da promjenim,tvrdji centralni??? ili da mjenjam federe kvacila??? :help:
vlatko:
--- Citat: Cobra - 15 Kolovoz, 2009, 12:47:06 ---Update Leo Vince TT,rolice 5,7gr,bijeli centralni,multivar sve ostalo serijala...Krajnja neznam ni ja ode daleko od 80 koliko je max na satu.Start je dosta los,sta da promjenim,tvrdji centralni??? ili da mjenjam federe kvacila??? :help:
--- Kraj citata ---
Ja imam Sym Jet Sport X, znaci masini si generalno iste kao na tvoj kymco, smeni federi na kvacila, ja imam plavi malossi a mozes i zeleni. Provereno!
marko1990:
da federe kvačila mjenjaj,,,rezo spuh zahtjeva federe tvrđe...uzmi žute ili crvvene sa malossi pakovanja! :headbang:
Cobra:
Evo i slika da nebi mislili da pricam u prazno :glasses9: tko bude sebi stavljao Leo Vince TT ili ZX nek racuna da mora praviti druge nosace,kod mene je samo jedan al cvrst kao stjena :laughing9:.
Cobra:
Mali update video ubrzanja kad je bilo sve serijski a kad budem volje snimim kako ide nabuđen... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju