Tehnički kutak > Tuning skutera

masina sp 180

<< < (2/5) > >>

skejo:
ok ako ima jos netko da kaze svoje misljenje slobodno, da imam runnera sp 50, ako to napravim kakve su mi sanse da prodjem tehnicki imam el . blokadu ili da pricekam da ga reg jer mi sad istice pocetkom 7 mj.

gokiSP:
nema el blokade za bb masinu ali kad vec imas runnera 50 onda za tehnicki samo stavis masniu 50ccm i kad dodes doma vratis bb i gas...

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 04 Lipanj, 2009, 22:10:21 ---nema el blokade za bb masinu ali kad vec imas runnera 50 onda za tehnicki samo stavis masniu 50ccm i kad dodes doma vratis bb i gas...

--- Kraj citata ---
da samo tako je mjenjat komplet instalacije...
a znas da ce te bez svjetla i struje pustiti na tehnckom

i jos jedna glupost!!!

celjust bila ona od runnera SP 50 ili od bilo cega nije 2 klipna kao u sp 180 i moras celjust zajedno s vilicom promjeniti.

gokiSP:
e sad si ti rekao glupost...celjust od runnera 50 sp je dvoklipna ali ima po jedan klipic sa svake strane a celjust od 180 sp je takoder dvoklipna ali ima obadva klipica na jednoj strani...i meni osobno je draza ova od 50 sp...grijesim?

a ovo za instalaciju imas pravo, zaboravio sam na nju ali ako ce vec napravit takav projekt onda mu i nije neki problem skinut plastike i promjenit instalaciju...

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 04 Lipanj, 2009, 22:31:00 ---e sad si ti rekao glupost...celjust od runnera 50 sp je dvoklipna ali ima po jedan klipic sa svake strane a celjust od 180 sp je takoder dvoklipna ali ima obadva klipica na jednoj strani...i meni osobno je draza ova od 50 sp...grijesim?

a ovo za instalaciju imas pravo, zaboravio sam na nju ali ako ce vec napravit takav projekt onda mu i nije neki problem skinut plastike i promjenit instalaciju...

--- Kraj citata ---
ne! broj klipica N je u teoriji isto ali (uvijek postoji ali)

Povrsina kocione obloge kod 180 je 2 ili 3 puta veca. klipici su postavljeni vertikalno jedan naspram drugog.)
nadalje ova tvoja celjust se ponasa kao celjust sa 2 klipica a ova od spa "glumi" celjust sa 4 klipica.

i trece i najvaznije.
celjust sa 50 sp ne moze staviti na vilicu od 180 jer razmak rupa nije jednak na nosacima istih.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju