Tehnički kutak > Tuning skutera
sr 50 ditech kocnice
Dar?a:
evo sad cu,uzeo godisnji. U guzvi sam u zadnje vrijrmr. a kaj je jos najbolje buraz mi mehanicar,sarafi KTM-ove crossere a on u italiji
pbenazic:
ja sam samo promijenio tekućinu i odzračio i sve je bilo ok a blokiralo prije
Dar?a:
evo jucer se konacno primili posla,sve rastavili,ocistili ,slozili natrag . jedino kaj smo na kraju skuzili da mi ne dihta poklopac gore kod rucice pa sistem od zadnje kocnice vuce zrak. Bilo je dost smeca oko klipica,gumice u redu bile.
Dar?a:
Jel ima ko ideju kak ozracit zadnju kocnicu,prvu dobili bez problema,al zadnja nejde. Cak smo sa spricom probali vuc al uvijek ostane zraka u crijevu?? ???
gokiSP:
nalijes ulje u posudicu i ostavis ju otvoenu tako da cim malo povuce nadoljevas jer razina nesmije past ispod rupice kuda ulazi ulje jer ti je onda opet zrak unutra...na kljestima zatvoris sarafic za odzracivanje i punpas dok ne postane ruckica malo tvrda, onda otvoris sarafic i ispustis pritisak i zrak koji je unutra i onda opet zatvoris i opet pumpas pa otvoris i ispustis pa opet zatvoris i tako postupak ponavljas dok se ne uvjeris da kad otvoris sarafic za odracivanje neide zrak nego samo ulje i to ti je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju