Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
2TDottore:
--- Citat: doritos - 03 Lipanj, 2009, 15:16:49 ---3.5litara potrosnjeee :o?
to nemrem vjerovati...mislis na ganjanje i full gas ili laganini? ja sa full gasom 100-110 , potrosnja oko 6 litara a laganini 4 da ga jebes
--- Kraj citata ---
kad vozis apriliju..... ;D
dhorvat:
--- Citat: doritos - 03 Lipanj, 2009, 15:16:49 ---3.5litara potrosnjeee :o?
to nemrem vjerovati...mislis na ganjanje i full gas ili laganini? ja sa full gasom 100-110 , potrosnja oko 6 litara a laganini 4 da ga jebes
--- Kraj citata ---
Gle, motor mi niti nejde preko 95 i pri vožnjama od 80-90 na takvim relacijama nebi smio trošit preko 3,7 :icon_thumright:
Sa fol gasom bi bilo oko 4 litre na 100.
Gle, bit svega je da složiš motor da kolko tolko ide super i da čim manje troši :icon_thumright:
Benjamin:
Eto doslo do nekih promjena kod mene...cini mi se da necu moc ic ipak...
Narucio sam sada dost djelova i veca cifra mi je u pitanju..pa neznam kak ce bit financijsko stanje na kraju mjeseca..ak okrenem par kombinacije do tad i zaradim da imam viska onda cu ic...ali to nista nije sigurno jos...
Javim ak se kaj promjeni..
2TDottore:
--- Citat: Benjamin - 09 Lipanj, 2009, 01:49:18 ---Eto doslo do nekih promjena kod mene...cini mi se da necu moc ic ipak...
Narucio sam sada dost djelova i veca cifra mi je u pitanju..pa neznam kak ce bit financijsko stanje na kraju mjeseca..ak okrenem par kombinacije do tad i zaradim da imam viska onda cu ic...ali to nista nije sigurno jos...
Javim ak se kaj promjeni..
--- Kraj citata ---
ajme koji izgovor.......bokte ak mos dat par hiljada kuna za djelove il kolko vec nebitno je valjda mos jos dat pisljivih 100kn za put do dolje i nazad i jos tolko za ulaz i klopu i cugu...... :uff:
SlowRider:
--- Citat: 2TDottore - 09 Lipanj, 2009, 09:53:23 ---valjda mos jos dat pisljivih 100kn za put do dolje i nazad...... :uff:
--- Kraj citata ---
ovo vrijedi samo za dhorvata i mene, svi ostali trebaju platiti vise :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju