Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
doritos:
...ja taman zguro motor doma i nebo zgledalo ko da ce smak svita... ;D sad je isto lose i za u krevet i halat playku GT3 :icon_thumright:...
robert:
--- Citat: gokiSP - 26 Lipanj, 2009, 21:58:44 ---znaci definitivno ste odustali ???
--- Kraj citata ---
ja sam spremio skuter za put, ako me netko nazove ja idem. al ako bude padalo ja ostajem u krevetu.
a čuj vidiš da su svi odustali osim dottorea i mene. ja nisaam odustao ali nisam ni za vožnju po mokrom.
gokiSP:
sve znam..jbg kise trenutno nema mozda nece ni bit sutra tokom dana tu kod nas ali mozda ce padat di po putu..sranje je..ako idete riskirate...ako se odlucit na put javite kad ste tu pa cemo popit nesto.. ;)
2TDottore:
decki moji ja sam sutra ujutro u marofu od 8-9 i tam sam do nedjelje popodne......na grobnik nejdem zna se iz kojih razloga......ak ko hoce nek dodje u nedjelju u marof da pogledamo zajedno trke i popijemo pivu tam ak nebu kise.......
Benjamin:
ja isto nisam odustao..ali ono radi vremena je...
ali nije mi niti tesko doma bit...bar se imam cem veseliti...kad si narucim novu radilicu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju