Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (55/64) > >>

pajo:
znaš kako kažu poslje kiše uvijek dolazi sunce.a i ove ljetne kiše ne traju dugo :icon_thumright:

Renchy:
Ma stala je kisa, rekli su da ce biti sunca sa povremenim kisama, a to su one od 5 min koje padnu samo da meni operu motor  :laughing6:

zaprudanec:

--- Citat: dino_sk - 26 Lipanj, 2009, 12:46:22 ---napisali ste 18 stranica postova a na kraju ak dvojica - trojica budu isli bit ce dobro  :laughing7:

--- Kraj citata ---
koji papci :toothy9: :toothy9: :toothy9:

zich:

--- Citat: Area51 - 26 Lipanj, 2009, 11:51:17 ---Meni nije jasno zašto se ekipa javlja da ide nekuda prije nego što pita kod kuće!! Svi idu, pripremaju se, planovi se slažu al nepitaju starce i onda 2 dana prije polaska im se stisne u grlu i nemogu/nesmiju pitat starce. Svaka čast dotoreu, robiju i ostalima koji kad kažu negdje i idu.  A Vi, ostali, dobar izgovor zlata vrijedi. Kiša nepada već 3 dana i neizgleda kao da će padat.  Bez uvrede al to je moje mišljenje.

--- Kraj citata ---

aj nemoj baljezgat

--- Citat: dino_sk ---napisali ste 18 stranica postova a na kraju ak dvojica - trojica budu isli bit ce dobro  laughing7

--- Kraj citata ---

a tebe se to tice iz razloga?

dobri su ovi kaj se sad javljaju i glume frajere, voze skuter pol godine i odma veliki bajkeri, a ne ideu van s skuterom iz svog sela

ajde sutim, da se ne bi netko uvrijedio

Benjamin:
mislim da nis radi vremena...tu kod mene pocelo oblacno bit navecer bu kisa sigurno

Danas sam kupo ulje i rolice da si malo postelam prije nos..i najprije kad sma krenuo mjenjati rolice kad sam izvadio vario sam vidio smrvljene kliace pa sma i to morao kupiti ..ali to su sve sitnice..vise me brine kaj sam skuzio da mi lezajevi imaju malo lufta...pocetna faza tek...tak da ce mi uskoro sljediti slaganje blokova..a kad cu to raditi trebat cu i novu radilicu jel ovu nemislim vracati vise pretrpila je previse dusu dala..tak da cu sad bubnuti sven ovo i miran sam onda...

tak da sad necu forsati ...kisa bude ..ostanem rade doma..lovu u dep i odo kupit radilicu i lezajeve

bit ce prilika jos...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju