Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (46/64) > >>

gokiSP:
ja cu kasno navecer sutra tu napisat kakvo je vrijeme a vi koji mislite ic ujutro prije nego mislite krenut pogledajte tu na forum moje izvijesce  :toothy10:

Biker686:

--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2009, 12:24:19 ---Sranje je sto treba cekati posljedni trenutak da se donese odluka, sve zbog vremena.
Kako stvari stoje, ja ne idem jer mi ne pada sa pamet voziti se po mokroj cesti i kisi, to mi ne treba jer sam zasicen od takve voznje po metropoli.

--- Kraj citata ---

nisi jedini..  vise ni nemam volje vadit skut po ovom vremenu jer me uvijek na pol puta do doma opere.. bumo jos vidli veceras prognozu na tv-u pa mislim da se onda vec veceras moze oslucit jel se ide ili ne.. 

a u slucaju da se otkaze onda treba organizirat neki bolesni night meet da se nadoknadi izgubljeno!   :icon_thumright:

Benjamin:
Kuzis ti prognozu..rekli kisu i sve a jucer i danas cijeli dan przi sunce...

doritos:
...ljudi kisa ce nas oprat sam tak...moja ekipa jucer bila dosla iz rijeke i rokala kisa ko blesava...

Benjamin:
A vidjet cemo..mislim za mene je sve dogovoreno...

sam se ceka prognoza 100 postotna da se zna na cem smo i velimo idemo ili neidemo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju