Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
gokiSP:
ja cu vam javit dan prije navecer kakvoj je tu vrijeme...
Benjamin:
Ti javi kakvo je vrijeme..a jacekam petak da vidim prognozu..
Ak je kisa mene nema definitivno..po kisi i morkoj cesti nejdem..jel bi bila kamikaze misija..nisam stigo kupiti nove gume..jel sam imao milijon drugih obaveza i placanja a ove mi sad vec nece drzati po suhom..bjezi zadnji kraj..a po mokrom je katastrofa a u mrak i sumu do gorbnika nejdem s tim gumama nikako..a i nemam kaj raditi dole ak kisa pada..cijeli dan na otvorenom i kisi nema sanse jel bum lezao 2 tjedna u krevetu nakraju..a posla imam da se ubijem...
Petak se ceka i onda tocno odlucuje...ak vrijeme sluzi onda idem bez problema rijesio sam sve obaveze za ovaj tjedan i lovu...tak da nije problem...
zoki_NRG:
nadam se da cu doletiti, btw, ne igrajte se bez vozackih i registracija, murjaci vam uzimaju tablice ako nemate retrovizore..mislim da vas nece zaje ali bez vozackih i s nereganim skuterima nemojte ic....pozz
btw murje najvise ima nedjeljom al ne sumnjam da ih nece bit sada...
Biker686:
--- Citat: RideRR4EveRR - 23 Lipanj, 2009, 15:47:25 ---Nek kaže ko šta oče al meni se po kiši stvarno neda hebat... Al promjeni se ta prognoza do tad još 100 puta... Vidit čemo šta če reč..
--- Kraj citata ---
a kom se da po kisi hebat?! :icon_scratch: jucer i danas mi je dost kise.. vozis se ko po jajcima, po noci nis ne vidis.. nikakvo uzivanje samo muka.. treba pricekat petak jer se prognoze u jednom danu promijene..
robert:
--- Citat: zoki_NRG - 23 Lipanj, 2009, 19:04:04 ---nadam se da cu doletiti, btw, ne igrajte se bez vozackih i registracija, murjaci vam uzimaju tablice ako nemate retrovizore..mislim da vas nece zaje ali bez vozackih i s nereganim skuterima nemojte ic....pozz
btw murje najvise ima nedjeljom al ne sumnjam da ih nece bit sada...
--- Kraj citata ---
ovo je za sada jedan od najpametnijih savjeta u ovoj temi. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju