Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (31/64) > >>

2TDottore:

--- Citat: Benjamin - 20 Lipanj, 2009, 22:47:11 ---iss mater ode mi sam 300kn na gorivo..mater...a ja mislio bit ce mi dost 400kn...bog te mazo ispod 600kn nemoram razmisljati...

a jos ulje i rolice moram kupiti...krv mater..to mi jos 200kn.

--- Kraj citata ---

beni ne se zivcirat......samo opusteno......  :laughing7:

ja sam sad dva tjedna solo doma......starci idu u tunis i sve novce kai ce mi ostavit za klopu cu izgleda potrosit na grobnik.......morat cu se onda hranit badave kod susjeda......  :laughing11:

robert:

--- Citat: Benjamin - 20 Lipanj, 2009, 22:47:11 ---iss mater ode mi sam 300kn na gorivo..mater...a ja mislio bit ce mi dost 400kn...bog te mazo ispod 600kn nemoram razmisljati...

a jos ulje i rolice moram kupiti...krv mater..to mi jos 200kn.

--- Kraj citata ---
ulje ti doniram ja il nazovemo đuru da nam donese ipone sa jagodama. imam neki mali popust.

ivan007:
e benjamin sam mi reci kolko ti trosi skuter ak ti za 600km treba 300kn :drunken_smilie: 

wtf? izracuno sam al nemogu jos vjerovat.......

Benjamin:
a bumo vidli..sje...me ova dva dana kaj su pranzici..tam sma mogo dic jos lovu..ali nemrme raditi...pa moram doma cubiti...u utorak neradim imam nekih drugih obaveza..ode jos jedan dan..i ostane mi srijeda i petak..a to mi pljuga onak..

a rijesit cu nes...ja se nadam..ak mi ovaj tjedan ne jsebe jos neki kur...

pun kufer..para...ja sam racunao 400-500kn max...to bi mi i dost bilo..ali se sad jos prosirio put za 150-200km...

a rijesit cu nes..

djelovi su me zajeb kaj sam narucio...trebam to platiti oso pun klican para na to pak..

Benjamin:
a jebiga kolko bi trosio 2t naturpijani..

6.5 +- ide i manje i vise do 7l ovisi kak se vozim..ak je na full gasu 7 oce popit..ali u pravilu 6.5..racunam uvijek malo vise..nemrem na tolki put racunat tocno..pa da sfali nakraju...ali 300kn mogu racunat za gorivo..na kraju puta cu znat tocno kolko je otislo...

6.5 x 6 = 39L x 7.76 = 302.64kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju