Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
robert:
--- Citat: ivan007 - 02 Lipanj, 2009, 18:38:30 ---koja bi bila otprilike putna brzina?jel idem sa skulom pa da znam unaprjed :happy3:
--- Kraj citata ---
60-70 ne žuri nam se nikuda pa možemo malo laganini u koloni preko gorskog kotara
2TDottore:
ak se ide na 2 dana mozemo se vozit laganini a bome ak se ide na jedan dan ne vozi mi se bas 4 sata do dolje i tolko nazad..... :)
ivan007:
dobro 80 bi mogo drzat konstantno :hmh: ako nes nezacvika,do sad nije bilo nikakvih problema :laughing7:
robert:
pa zato mi i jest želja da idemo na 2 dana dolje. jer jedno ću vam odmah reći, ostavljanje nekog da se vozi sam preko gorskog kotara ne dolazi u obzir ama baš nikako. ja se neću pogotovo ne po noći brže vozit, svjetla od auta po noći uz moju dioptriju od +6,25 nisu baš najbolja kombinacija.
2TDottore:
robi sve 5......svaka ti je na mjestu......u slucaju da se ide na jedan dan ja cu onda krenut malo kasnije pa cu vas stic jer znam tu cestu napamet i vozit se 60 po njoj popizdio bi.......jbt nikad kraja......ak se ide na dva dana onda nema beda.....mozete se vozit kolko ocete..... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju