Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
dhorvat:
--- Citat: Benjamin - 18 Lipanj, 2009, 17:15:51 ---ranvica prema tam bas nema tak da ono...ovu 70kmh zaboravi :P
Ma gle grupna voznja i to je to...mi smo zadnji puta isto svi u grupi isli i polako..robi sa stock lunim kolko smo mogli isli smo...malo smo tu i tamo kad smo dole isli po danu ja i lav po gasu par zavoja jel je ipak gust..ali onda laganini cekali opet robija da nas stigne...nikako na duze relacije ne ostavljati nekog iza sebe..jel tam fakat nis nema sume i tu i tam kuce...
Jos je dobro dok stane skuter...ali ak se nekaj desi je gadno...zato svako malo iza sebe pogledati i pratiti di su ljudi i jel fali ko pa usporiti ili stat za strane a ak treba i vratiti se nazad..
Ja i robi i jos par clanova smo puno proputovali i uhodali smo se dosta i mislim da samo ok se ponasali do sada jedan prema drugome..
--- Kraj citata ---
Naravno da ćemo tako voziti, tako je bilo uvijek dosad. Par zavoja se ispušemo ako nam je presporo i minutu se polako vozimo da nas sporija ekipa sustigne. I to je to :laughing7:
--- Citat: Benjamin - 18 Lipanj, 2009, 21:12:12 ---kak i dolje tak i nazad...mislim ne shvacam zas ic svako posebno prema nazad...jel je nazad jos gora situacija nego prema dolje ic..jel se nazad po mraku vracas...
--- Kraj citata ---
Najbolje da se odma dogovorimo kolko će nas biti na 1 a koliko na 2 dana :icon_thumright:
Da nebi ispalo da se dvojica vraććaju u nedelju a osmorica u subotu :icon_biggrin:
Benjamin:
ppa to sigurno..jel ak ih se 8 vraca u subotu a 2 u nedjleju onda nema smisla..neda se niti meni bas ostati onda do nedjelje ..rokam nazad skupa s ekipom u subotu..
pajo:
ajd nek se jave ljudi iz istre koji bi išli u rijeku u subotu 2 raidera su sigurna,još čekamo za benelija i još jednog.da se javi...
benelli:
najvjerovatnije ja sa benelliem i frenda sa vx-om pa cemo vidit dalje ako ko ide,ali ja sam mislo da ce nesto bit i od đira na učku onako za zagrijavanje
pajo:
ma nečemo se zagrijavat.idemo direkt via rijeka.ajd vidi za sad nas je troje se dogovorimo na PM. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju