Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 50sp gas do kraja

<< < (2/6) > >>

zokizo:

--- Citat: grbi128 - 01 Lipanj, 2009, 15:23:56 ---ovo je isto meni bilo..nastelovao sam karb,vozao se cijeli dan i ostavim motor na 2 sata i kad sam ga upalio isto ko da sam pun gas dao..onda sam nesto prcko po karbu i ne dogada mi se vise... :dontknow:

--- Kraj citata ---

sad se sjetio prije par dana sam isao na registraciju i isao sam stavit blokadu u servis, lik je stavi blokadu ali je i ispod sica nesto sa sarafcigerom prckao,,
i kad sam se vratio sa tehnickog neki drugi lik mi je samo skinuo blokadu ali nista "ispod sica" nije dirao,,,i kad malo bolje razmislim od tad mi se to desava 
e sad ko zna sta je ovaj prvi prckao sa sarafcigerom
 btw rijec je o runneru sp50

grbi128:

--- Citat: zokizo - 01 Lipanj, 2009, 15:54:54 ---sad se sjetio prije par dana sam isao na registraciju i isao sam stavit blokadu u servis, lik je stavi blokadu ali je i ispod sica nesto sa sarafcigerom prckao,,
i kad sam se vratio sa tehnickog neki drugi lik mi je samo skinuo blokadu ali nista "ispod sica" nije dirao,,,i kad malo bolje razmislim od tad mi se to desava 
e sad ko zna sta je ovaj prvi prckao sa sarafcigerom
 btw rijec je o runneru sp50

--- Kraj citata ---
ispod sica....to je to...karburator je problem ali neznam razlog...  :dontknow: (btw meni je to na nrg-u..ista masina kao u tebe..)

Drnda:
da nije mozda htio staviti blokadu na karb da ne podize sajlu gasa previse.. provjeri tako da skines onu kapicu kroz koju ulazi sajla od gasa u karb.. to je obicno najvisi dio karba....

J.U.R.C.A:
@zoki koliko km ima motor?

Bidalot_C30:
meni je tako isto susjedu na speedfightu zadnjih dana,ista stvar kad ga upalis on polako sam dodaje gas i ubrzava i onda nakon pola minute kao da pusti gas i opet uspori,to je vjerojatno nesto do sajle gasa na karburatoru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju