Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 50sp gas do kraja

<< < (4/6) > >>

Benjamin:
Pa piaggio oringal je gumena..smao dolje  di se serafi su novije verzije prirubnica aluminijske..

Pa ak ima rupe onda je sigurno do toga...stara je i ispucala..kupi novu..mislim da je nes oko 100kn u piaggiu..

zokizo:

--- Citat: Benjamin - 04 Lipanj, 2009, 22:55:46 ---Pa piaggio oringal je gumena..smao dolje  di se serafi su novije verzije prirubnica aluminijske..

Pa ak ima rupe onda je sigurno do toga...stara je i ispucala..kupi novu..mislim da je nes oko 100kn u piaggiu..

--- Kraj citata ---

to sam i mislio cemo uzet to i nadam se da je samo do toga

zokizo:

--- Citat: Benjamin - 04 Lipanj, 2009, 22:55:46 ---Pa piaggio oringal je gumena..smao dolje  di se serafi su novije verzije prirubnica aluminijske..

--- Kraj citata ---

ipak nije prirubnica stavio novu i idalje ne pali ali isto tako maknuo sam kapicu koja ide na svijecicu i probao kurblat i to ne baca iskru,,dali ima netko ideju sta bi moglo biti u kvaru i oko cega da prckam :D

Aleks:
Mislim da krivo gledas. Odvidaj svjecicu, nabodi je na lulicu, i prisloni svjecicu na ramu skutera. Onda zakurblas i gledas dali baca iskru na ramu. Tako se gleda.

zokizo:

--- Citat: Aleks - 05 Lipanj, 2009, 19:24:22 ---Mislim da krivo gledas. Odvidaj svjecicu, nabodi je na lulicu, i prisloni svjecicu na ramu skutera. Onda zakurblas i gledas dali baca iskru na ramu. Tako se gleda.

--- Kraj citata ---

prvo sam probao tako ali iskre nema pa kao ajd da i tako probam mada nema logike ali ajde a i dalje nema iskre 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju