Općenito > Generalno o skuterima

Kako izgleda kada SP potrga remen

<< < (3/4) > >>

Punisher:
 :laughing7: :laughing7: Eladio te zaj**ao  :laughing11: :laughing3: :laughing6:
Aj glavno da nije neki veći kvar.

StreetRunner:

--- Citat: Punisher - 16 Travanj, 2007, 11:13:26 --- :laughing7: :laughing7: Eladio te zaj**ao  :laughing11: :laughing3: :laughing6:

--- Kraj citata ---
pa nije ga baš zaheba,i tako bi on to prominio

Mr J:

--- Citat: Punisher - 16 Travanj, 2007, 11:13:26 --- :laughing7: :laughing7: Eladio te zaj**ao  :laughing11: :laughing3: :laughing6:

--- Kraj citata ---

ja ne mogu vjerovati, lik kaze i nakon 200m bas tako i bude... Eladio prorok  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

AeRRox:
Eladio, hoces doci kod mene da bacis koju prognozu :laughing7:

Mr J:
Ovako!

Jucer namontirao novi remen, novu vanjsku polutku variomata, novi bijeli centralni... i napravim 5km voznje i vratim se i skinem dekl da vidim stanje, kada ono vec poceli konci viriti... u p*** mat*** ja popizdio...

Ponovno sve skidaj dolje i trazi moguce uzroke ostecenja remena...

prvo sam na remenu spalio izvucene konce i sve lijepo ugladio... dalje, skinuo sam zadnje polutke, kod kvacila i ima sam sto vidjeti...

Polutke su bile ostecene, kao da je netko uzeo odvijac i cekic i lupkao po njima stvarajuci ureze koji su bili ostri i oni su onda ostecivali remen...

2.5h sam ja prvo sa brusnim kamenom i busilicom izgladio te zareze pa sam onda sa grubljim smirglom pa onda sa vodobrusnim ispolirao... ubio sam se od posla... poslije sam sve namontirao natrag i taj dan napravio 100km... danas sam ponovno skinuo dekl i na moju srecu i zadovoljstvo, sve je bilo u savrsenom stanju...

eto, ustedio sam si oko 1000 kn  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju