Tehnički kutak > Tuning skutera

prijenos,pomoc....

<< < (4/6) > >>

speed:

--- Citat: ZverkO - 31 Svibanj, 2009, 23:15:45 ---imam pitanje da ne otvaram 2 temu :
znaci zanima me sta je bolje tvrdji centralni il laksi?
imam zute vajljcice i planiram staviti tvrdje i sad ne znam koji feder centralni da stavim tvrdji il meksi?
voleo bih da mi se scoot vrti na istim obrtajima kad krene i na kraju ako je to izvodljivo jel mi puni od 0 do 30 i onda do 45 slabo i na 45 do 60 ko dlan o dlan!
HVALA

--- Kraj citata ---
treba ti trvrdji centralni,ako je premekan,skut ide jako dobro u starti a onda se zagusi pa opet malo ide dobro,sa odg centralnim kroz ubrzanje je skoro na istim okretajima,+ - 200 okretaja je u igri

ZverkO:
znaci tvrdji dal mogu sta sjeba*i ako stavim pretvrd centralni???

speed:

--- Citat: ZverkO - 31 Svibanj, 2009, 23:19:43 ---znaci tvrdji dal mogu sta sjeba*i ako stavim pretvrd centralni???

--- Kraj citata ---
jedino remen pati,a vidjet ces kako ce ti skut ic,ak je pretvrd samo ce se derat i slabo ce ic

dino73n:
Imam i ja jedno pitanje u vezi prijenosa,znaci imam serijski vario sa 6,7 rolnama,pozadi mi je sve od malossia  kvacilo,zvono i polutke sa bijelim centralnim i bijelim federima na kvacilu. I onako fino krenem pa do jedno 30km/h imam osjecaj da se malo previse vrtim kao prelagane rolne pa od 30 do 70 ide bas kako zelim i onda od 70 imam utisak kao da su mi preteske rolne,sta tu da se radi?

speed:

--- Citat: dino73n - 31 Svibanj, 2009, 23:23:45 ---Imam i ja jedno pitanje u vezi prijenosa,znaci imam serijski vario sa 6,7 rolnama,pozadi mi je sve od malossia  kvacilo,zvono i polutke sa bijelim centralnim i bijelim federima na kvacilu. I onako fino krenem pa do jedno 30km/h imam osjecaj da se malo previse vrtim kao prelagane rolne pa od 30 do 70 ide bas kako zelim i onda od 70 imam utisak kao da su mi preteske rolne,sta tu da se radi?

--- Kraj citata ---
jos tvrdji mrvicu centralni feder ti treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju