Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Speedfight2 50 cc - pomoc i savjet
StreetRunner:
--- Citat: SlowRider - 15 Travanj, 2007, 21:04:03 ---
--- Citat: StreetRunner - 15 Travanj, 2007, 20:52:48 ---
--- Citat: speedfight - 15 Travanj, 2007, 16:47:11 ---ma nema 4T,2T je 100%...
--- Kraj citata ---
a ima li itko SF2 100ccm.Možda je taj 4T ali sad me ne zanima to nego performanse
--- Kraj citata ---
To ti je 2T zrakom hladjeni agregat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znaš li ikoga ko ga ima.Čini mi se da bi moga imat dobre performanse
SlowRider:
Mislim da ga odere base kit 8)
A ide to solidno...mozda ima neke potencijale...nema ih bas puno :icon_scratch:
Ima Piaggio Typhoon od 80ccm serijski motor, i ide jako dobro... :toothy11:
aeroman:
Što se tiče Speedfighta2 od 100ccm ima ga lega,ide mu po njegovom satu 110kmh kad se zagrije,ubrzava solidno(do 90kmh),odereš ga s base setupom 100% u startu a reko bi možda i u krajnjoj,ima dobar zvuk(dosta dubok)neznam jer 4t il 2t pitat ću ga pa javim,i još što se tiče izgleda isti ko i od 50ccm samo drugačiji auspuh i naljepnica 100 iznad lijevog fara:icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: aeroman - 15 Travanj, 2007, 23:14:24 ---Što se tiče Speedfighta2 od 100ccm ima ga lega,ide mu po njegovom satu 110kmh kad se zagrije,ubrzava solidno(do 90kmh),odereš ga s base setupom 100% u startu a reko bi možda i u krajnjoj,ima dobar zvuk(dosta dubok)neznam jer 4t il 2t pitat ću ga pa javim,i još što se tiče izgleda isti ko i od 50ccm samo drugačiji auspuh i naljepnica 100 iznad lijevog fara:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To je 2T masina :icon_thumright:
Dobijes ga zato sto nabrijana pedesetica krece na visim okretajima i odma u startu cupa jer ima dosta vecu snagu na tim okretajima.
marko.p:
koga god znam da ima 100 ccm svi se žale...ja sam imal priliku mjenjat pa nisam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju