Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK ĐAKOVO - 3. moto susret, 12.-14.06.2009.

<< < (4/5) > >>

VoRdA_NRG_MC3:
bio sam na susretu moram reci da sam se razocarao, mislio sam da ce biti bolje...kad sam dosao oko pola 3 sata nije bilo 10 satora za kampiranje...a meni nije bilo nikako zato sam i osao oko pola 8...jel jos netko bio???

GUGY:
a kakav je program sutra (nedjelja ) i do koliko sati jer danas nisam mogao doći..

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: GUGY - 14 Lipanj, 2009, 00:13:42 ---a kakav je program sutra (nedjelja ) i do koliko sati jer danas nisam mogao doći..

--- Kraj citata ---

e to ti neznam, al ako imas vremena idi bit ce free sarma... :laughing7: :laughing7:

NeoDJW:
Sreo sam neka 2 decka, jedan vozi sp 180 a drugi ako se ne varam novog runnera ( nisam siguran ) , kazu da su iz ivankova..... malo popricao s njima i osao, jbg kad se ne zna organizirat

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: NeoDJW - 15 Lipanj, 2009, 13:02:08 ---Sreo sam neka 2 decka, jedan vozi sp 180 a drugi ako se ne varam novog runnera ( nisam siguran ) , kazu da su iz ivankova..... malo popricao s njima i osao, jbg kad se ne zna organizirat

--- Kraj citata ---

da ovaj je dosao sa 180 sp, a ovaj drugi mozda aerox, ma bilo nas je dosta iz ivankova...pa kako cemo se organizirat kad ti se nisi ni javljao na tu temu, mogao si bar dan prije pitat ko sve ide pa bi se nasli.. bio je i Deky,.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju