Tehnički kutak > Tuning skutera

Cyl.Airsal 70cc Sport

(1/2) > >>

vida20:
Jako jeftin kit a posto ja nebi nesto jako + alu je a nebi ni mjenjo karb(imam stalkera ac) jer pise da je moguce vozit na seriskom cilindru samo diznu promjenit.

http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DC02061446%26modell%3D149%26l%3Dnavigation

Benjamin:
pojma nemam za taj kit..vidim da je alu...ali u toj klasi imas i tp tropy samo je on gus...

vida20:

--- Citat: Benjamin - 29 Svibanj, 2009, 18:57:05 ---pojma nemam za taj kit..vidim da je alu...ali u toj klasi imas i tp tropy samo je on gus...

--- Kraj citata ---

ma da al zbog hladjenja boljeg jer je alu uzo bi bas alu a opet da nije prejak,isto sam cuo da su klipovi s 2 karike izdrzljivije stage 6 ima 1 pami je ovaj zato zanimljiv .

R@kija:
al ovaj nema glavu,to ak uzmes ide seriska glava gore

Benjamin:
Nekuzim zas svi patite na taj alu...ja se vozim s gusom po najvecoj vrucini ...i do rijeke sam isao i cakovca i ko za di sve ne..i nikad mi se motor nije pregirjao ili pokazivao znakove slabosti...gus je meni za base i eventualno midrace zakon..dobro ovo kaj se vrti prek 10 500 je malo drugacije ipak su okretaji pa je jos veca temp...to onda alu igra..ali ovo slabije tak svejendo...i jos mogu brusiti specijale...km ko u prici..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju