Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50(70ccm) Projekat + problemi ..
hARisson:
Chupsy ,,, to i ja mislim sto se tice dihtinga mozda je to cak jedan od problema sto nema starta jer nea kompresije dobre , sto se tice filtera zraka i vode to je okej , nema vlage nema vode na filteru , fals zrak ne vuce nigdje , i to sam sve provjerio , et ostaje jos iglica da vidim ali nevidim razlog sto bi iglica bila odjednom kada je cjelo vrijeme radio normalno ...
btw . trenutno je 17,5 a ne 19 karb.
zaboravio sam napomenuti da samo sam sa startom imao problema u pocetku tek nakon pranja se pojavilo ono na rupama taj tzv prekid .
dan prije smo stavili malosi centralnu oprugu ( ljubicastu ) i motor je savrseno isao , na 25 km/h je odmah hvatao i bas je fantasticno isao , dan poselj 0 bodova i tako iz dana u dan sve losije a nista mu nisam radio ...
Po?etnik:
meni je isto tako bilo kad predem preko rupe ko da krene crkavat i nekako kao da trokira, onda sam shvatio da selna na karburatoru nije dovoljno bila stegnuta
David:
Sličan slučaj sam imao prije par dana, pogledaj si semeringe na radilici da "nepuštaju" i moguće je da je klip puknuo iznutra, da li si gledao listiće usisnih lamelica ako su mekani vole puknuti, a vezano za brtvu na glavi nebih rekao da je to, to su moja neka iskustva, pozdrav ! :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju