Tehnički kutak > Tuning skutera

ostao bez ulja!!!?

<< < (7/7)

gokiSP:

--- Citat: grbi128 - 30 Svibanj, 2009, 22:26:03 ---(ne radi mi edit)

sad znam da je sve otislo u racku,prijatelj koji se vozio iza mene mi je rekao da mi je bacao iskre iz auspuha... :sad1:

--- Kraj citata ---

a sta sam ti ja rekao?

charnel:

--- Citat: aeroxtuning - 30 Svibanj, 2009, 22:33:24 ---hah,zato bih piagio polomio......ni prvi ni zadnji put da se to dogadja na pia masinama,nula....kad sve fino stavis,kit i te pi*darije,ukloni pupmu ulja i sam radi mjesavinu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nemos uljnu na pia samo tako maknit, jer drzi i mikroremen vodene, mozes ju iskljucit da vrti u krug ulje, pa sam radit , al svejedno je tu. ili iskemijat nesto da drzi mikroremen, pa da se makne skroz

grbi128:

--- Citat: gokiSP - 30 Svibanj, 2009, 23:37:31 ---a sta sam ti ja rekao?

--- Kraj citata ---

on vozi isto ko prije,ali baca iskre malo :P.....nema voznje za mene...jos malo :toothy10:

--- Citat: aeroxtuning - 30 Svibanj, 2009, 22:33:24 ---hah,zato bih piagio polomio......ni prvi ni zadnji put da se to dogadja na pia masinama,nula....kad sve fino stavis,kit i te pi*darije,ukloni pupmu ulja i sam radi mjesavinu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tako ce i bit....sam cu pravit mjesavinu,a uljnu cu kako tako odspojit-ima u alfinom projektu kako je on napravio pa cu i ja tako.... :icon_thumright:

giannelli:

--- Citat: grbi128 - 30 Svibanj, 2009, 18:30:32 ---jesi busio specijalu? jeli znas gdje u dubrovniku ima neko ko to radi?(zao mi ga je bacit,barem neka ga imam pri ruci)

--- Kraj citata ---
nisam busio specijalu, stoji mi cilindar u garazi, busenje specijale ti je 150kn, odprilike, znam da je ovaj jedan momak nosio u nekoga da mu busi na cilindru od dt-a ne znam kako se zove i platio je 150kn.. al mozes saznat u dantea na boninovu u servisu, oni su meni busili specijal na trophyu, sad ne znam dal oni to radi ili nose nekome.

grbi128:

--- Citat: gianelli - 31 Svibanj, 2009, 01:04:54 ---nisam busio specijalu, stoji mi cilindar u garazi, busenje specijale ti je 150kn, odprilike, znam da je ovaj jedan momak nosio u nekoga da mu busi na cilindru od dt-a ne znam kako se zove i platio je 150kn.. al mozes saznat u dantea na boninovu u servisu, oni su meni busili specijal na trophyu, sad ne znam dal oni to radi ili nose nekome.

--- Kraj citata ---

znaci u dantea mogu...tnx  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju