Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Rankovi na forumu

<< < (3/4) > >>

Pupo:

--- Citat: seba - 30 Svibanj, 2009, 11:02:15 ---ako mislis da nesto od toga bude,posalji pm Eladiu

--- Kraj citata ---

Zašto čovjeka zamarati porukama kada ionako dolazi na forum a i pozornije pradi ovu sekciju vezanu za pritužbe i pohvale. Moje mišljenje o ovome je to da nevidim svrhu mjenjanja dosadašnjeg načina, pogotovo ne u smislu da za svaki stoti post imaš drugi rank. Ajde da ste nabrojali stepenice tipa 500-1000-3000-5000 postova, a ne vi bi svakih par postova novi rank. A opet su rankovi nevažni jer se vidi broj postova. Iako, moje skromno mišljenje je to da mi broj postova nekog člana apsolutno ništa ne znači, tj. ako ja vidim da netko zna o čemu priča te da mi je pomogao u nekoj situaciji, pa taman imao 15 postova od mene će imati ogroman respekt. Što ti vrijedi par tisuća postova ako je svaki post citiranje onoga iznad, pričanje gluposti samo da nije u tebi?

gokiSP:

--- Citat: Area51 - 31 Svibanj, 2009, 22:36:46 ---Zašto čovjeka zamarati porukama kada ionako dolazi na forum a i pozornije pradi ovu sekciju vezanu za pritužbe i pohvale. Moje mišljenje o ovome je to da nevidim svrhu mjenjanja dosadašnjeg načina, pogotovo ne u smislu da za svaki stoti post imaš drugi rank. Ajde da ste nabrojali stepenice tipa 500-1000-3000-5000 postova, a ne vi bi svakih par postova novi rank. A opet su rankovi nevažni jer se vidi broj postova. Iako, moje skromno mišljenje je to da mi broj postova nekog člana apsolutno ništa ne znači, tj. ako ja vidim da netko zna o čemu priča te da mi je pomogao u nekoj situaciji, pa taman imao 15 postova od mene će imati ogroman respekt. Što ti vrijedi par tisuća postova ako je svaki post citiranje onoga iznad, pričanje gluposti samo da nije u tebi?

--- Kraj citata ---

potpisujem ovo i slazem se u potpunosti... :icon_thumright:

btw nw citiram samo zbog posta vise... :laughing7:

Hinjavac:
sa tim se samo diže spam i ništa više.

zich:
ne znam kako je na ovom forumu, ali na primjer na woltlabovom forumu wbb 2 konkretnije, rankovi i grupe su ga ubijali, na wbb3 je to dosta bolje rijeseno

BTW
lako je vama pricati treba ovo treba ono na forumu, ali 90% vas se nikad nije spojilo na admin tool, a kamo li probalo regulirati prava za grupe i ostale pi*darije

ne znam da li se moze ovdje ali najrealnije bi bilo da se rank odredjuje vremenom provedenim na forumu, a samim time ne bi ekipa radila posthunt i spamala bezze, dakle ukoliko ima ta opcija u toolu, to bi bio najbolji pokazatelj, automatski ti vise ne zbraja vrijeme nakon 15 minuta inaktivnosti, znaci nema nacina da si ekipa nabija rankove (pacijenti koji pate od razlčicitih vrsta kompleksa manje vrijednosti)

evo da ne nastavim dalje, mogli bi se neki i uvrijediti, a po pravilima bi se onda to trebalo kazniti opomenom ili banom  :icon_biggrin:

gokiSP:
ja sam bio admin stovise imao sam forum...a ovo prica o ovim rangovima mi je bzvz...zasto jednostavno ne ostane kako je...jel bitno jel ti pise maxi forumas ili forumski biciklis? meni nije i zato me zaboli ljevo jaje za te rangove... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju