Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Custom Keeway Focus
custom_unique:
Evo i ja da predstavim moj projekat, koji je u toku, a do sledece sezone se sprema nesto mnogo ozbiljnije... Za sada je menjan samo styling, mashinu cu najverovatnije staviti minarelli i nju turpijati, posto ne zelim da ulazem u kineza :)
Evo kako je izgledao pre, a kako izgleda sada... Svaki dan se nesto doradjuje i ubacuje, i svaki komentari, kritike i hvlae su dobrodosli...
Pre:
Sada:
Do sada je sam uradio:
-Napravio undertail
-Dodatak na rezervoar(tail scoop)
-Izdrezane rupe na dekli
-Dekla ispolirana
-Prednja maska promenjena
-Novi farovi
-Usis na prednjoj masci
-Pod jos uvek preradjujem
-Sutra montiram auspuh ispod repa(undertaila) i zavrsavam LED stopove
-Krenuo sam da pravim eagle eyes-e kao i mali tunel izmedju nogu...
-I tako, ima jos jos dosta toga da se radi, a jos vise imam u planu, pogotovo sto ce biti mnogoooo elektronike :)
pajo:
pozz :hello: custom stigo ti :icon_thumright:
samo nastavi tako sa projektom. :headbang:
pitaNS:
Dobrodošao Custom...Lep i uredan scoot, unikatan što je najbitnije... Al pored stylinga mora biti bar malo tuninga, to nemoj da preskočiš!
Losinj:
--- Citat: custom_unique - 28 Svibanj, 2009, 23:56:15 ---Evo i ja da predstavim moj projekat, koji je u toku, a do sledece sezone se sprema nesto mnogo ozbiljnije... Za sada je menjan samo styling, mashinu cu najverovatnije staviti minarelli i nju turpijati, posto ne zelim da ulazem u kineza :)
Evo kako je izgledao pre, a kako izgleda sada... Svaki dan se nesto doradjuje i ubacuje, i svaki komentari, kritike i hvlae su dobrodosli...
Pre:
Sada:
Do sada je sam uradio:
-Napravio undertail
-Dodatak na rezervoar(tail scoop)
-Izdrezane rupe na dekli
-Dekla ispolirana
-Prednja maska promenjena
-Novi farovi
-Usis na prednjoj masci
-Pod jos uvek preradjujem
-Sutra montiram auspuh ispod repa(undertaila) i zavrsavam LED stopove
-Krenuo sam da pravim eagle eyes-e kao i mali tunel izmedju nogu...
-I tako, ima jos jos dosta toga da se radi, a jos vise imam u planu, pogotovo sto ce biti mnogoooo elektronike :)
--- Kraj citata ---
zanimljivo,bas me zanima :icon_thumright:
zmijavci:
sve 5 jedino volan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju