Tehnički kutak > Tuning skutera
50 cc to 180
ryder on the storm:
--- Citat: DevMichele - 28 Svibanj, 2009, 23:02:33 ---ovako sad ulazim u jos jedan projekt al neznam tocno sta me ceka...naci kupujem starog runnera 50cc i na njega ide masina od sp/a 180 e sad mene zanima sta kontretno trebam mjenjat da bi to funkcijoniralo...naci moram nosac masine preradit (ili moze i seriski hmmm?) satove ....e i to je ono sta ja znam e sad me zanima sto jos treba ...slobodno se vi raspisite :toothy10:
--- Kraj citata ---
rađe odmah kupi sp-a, ajde da slažeš novi runner, il neki drugi motor, al ovako je nekako ćorav posao, kad već postoji takav sp,...
jux-zg:
aj ti nadi sp-a u dobrom stanju..ak covjek ima dobru masinu od sp-a zasto nebi napravio tako nesto
Benjamin:
ak ima masinu uredu je taj poso..ali ak treba i to pribaviti jos onda je po meni neisplativo...rade prodati runnera i kupit kompletnog SP..jedino ak ne inzistira bas da ima ramu s papirima od 50..radi jefitnije rege i nedostatka A kat.
ryder on the storm:
--- Citat: Benjamin - 29 Svibanj, 2009, 00:21:57 ---ak ima masinu uredu je taj poso..ali ak treba i to pribaviti jos onda je po meni neisplativo...rade prodati runnera i kupit kompletnog SP..jedino ak ne inzistira bas da ima ramu s papirima od 50..radi jefitnije rege i nedostatka A kat.
--- Kraj citata ---
da, jedino zbog kategorije :headbang:
inače, podržavam takve projekte,jer lako je kupit gotov, al onda bolje da to bude neki drugi motor, da bude unikat :glasses9:
Benjamin:
da ali to bas nema puno veze s unikatom..ranner je ranner...ak prebaci sma masine...ko da je serijala..sam su papiri drugi...nis posebno...a i to bas nije neka rijetkost visei ma i sr takvih i kojecega jos...
pomakle us se granice da motor bude unikat..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju