Ostalo > Sportski kutak

Euro 2012.

<< < (3/4) > >>

StreetRunner:

--- Citat: Goran - 16 Travanj, 2007, 22:47:45 ---Imamo velike šanse ali kao što kaže enigma talijani su talijani!!!Ne smijemo se previše nadati ipak smo mi mala zemlja koja moramo biti kuš i koja ovisimo o drugima!ja se isto potajno nadam da bi mogli dobiti EP ali sve čemo viditi za par dana odnosno u srijedu 18.4.!!!Ne kužim zašto bi bila sramota ako ne dobijemo EP, sramota bi trebala biti za talijane jer oni imaju više za izgubiti nego mi!!!Budimo sretni što smo u užem izboru!!!Budimo realni!!!!

--- Kraj citata ---
a znaš Talijane,mogu đubrad mafijaška sve sredit ali ako mi dobijemo to će biti prava stvar :icon_thumright: :icon_thumright:

Goran:

--- Citat: StreetRunner - 17 Travanj, 2007, 20:02:30 ---
--- Citat: Goran - 16 Travanj, 2007, 22:47:45 ---Imamo velike šanse ali kao što kaže enigma talijani su talijani!!!Ne smijemo se previše nadati ipak smo mi mala zemlja koja moramo biti kuš i koja ovisimo o drugima!ja se isto potajno nadam da bi mogli dobiti EP ali sve čemo viditi za par dana odnosno u srijedu 18.4.!!!Ne kužim zašto bi bila sramota ako ne dobijemo EP, sramota bi trebala biti za talijane jer oni imaju više za izgubiti nego mi!!!Budimo sretni što smo u užem izboru!!!Budimo realni!!!!

--- Kraj citata ---
a znaš Talijane,mogu đubrad mafijaška sve sredit ali ako mi dobijemo to će biti prava stvar :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ako mi dobimo to će biti praznik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

enigma:
odbrojavanje je počelo....

enigma:
prema prvim informacijama NISMO dobili organizaciju eura...

totalno iznaneđenje..koeficijent 10,00

popizdit... :redface: :angry7:

enigma:
evo jednog od linkova...

http://www.vecernji.hr/newsroom/sports/football/785465/index.do

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju