Tehnički kutak > Tuning skutera

Rama sr50

<< < (2/3) > >>

dr.josip:

--- Citat: ..miXXed uP.. - 28 Svibanj, 2009, 00:04:46 ---da ne otvaram novu temu mene zanima jeli su iste rame od yamahe neos,jog i aerox..koje su razlike osim sto rox ima nosac za kiler..moze neko napisat koje su od njih iste ako zna i ako jesu uopce...

--- Kraj citata ---
Vrlo zanimljivo pitanje...baš i mene zanima...
Prijatelj mi je rekao da su rame od peugeot-a, vivaciti i SF-a iste (osim prednjih vilica)...da se mogu maske zamijeniti...

..miXXed uP..:

--- Citat: dr.josip - 28 Svibanj, 2009, 00:09:51 ---Vrlo zanimljivo pitanje...baš i mene zanima...
Prijatelj mi je rekao da su rame od peugeot-a, vivaciti i SF-a iste (osim prednjih vilica)...da se mogu maske zamijeniti...

--- Kraj citata ---

a mozda ce nam znat rec neko ko ih je vidio,...mozda je neko vidio rame od sve 3 yamahe pa zna rec..

AJDE AKO NETKO ZNA NEK JAVI HITNO JE DOSTA!!!

kristijanSR70:
pašu ti plastike piagio i morini na minareli ramu al masine ne zbog nosača............. čak i nova sr ka plastike bi trebale ići

Laki:

--- Citat: kristijanSR70 - 28 Svibanj, 2009, 11:10:46 ---pašu ti plastike piagio i morini na minareli ramu al masine ne zbog nosača............. čak i nova sr ka plastike bi trebale ići

--- Kraj citata ---
nepricaj gluposti, od nove srke plastike nemaju veze sa starima, namucio bi dosta da napravis nosace za plastike od nove srke da bi stavio na ramu od stare

kristijanSR70:
I sam priznajes da se moze napravit,prema tome...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju