Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 1995.

<< < (7/9) > >>

Riorda:
hmm da pitaj zicha kod njega je moj bivsi typhoon , trosi nenormalno puno i to nemozes sredit uvjek ce tako trosit ako ces se cjeli dan ozit morat ces ga tri puta dnevno punit. nemoj tocit dvotaktol s ine niti ista slicno s ine zato sto ce ti otic sve u tri pm ... nemoj ulagat u taj motor... meni su dali takav savjet ja sam stavio zx auspuh rolice i to sve i paf dao motor ...

melkiot:
pa ne vidim razlog da se to ne može složiti...

prema tablici na spritmonitoru bi trebao trošiti max maxeva 5l i to na brdima sa ful gasom...

a ja se vozim po otvorenoj, i nije baš ful gas...

kaže, nešto curi, moram vidjeti šta kad raskopam, to je vjerojatno uzrok.

melkiot:
mogu reći da sam možda nešto krivo izračunao...

j#bote, na 2l se pali rezerva...ja mislio da se vozim na parama,a ono bila skoro 1,5 litra u rezervaru...nalio sam ga punog, pa ću vidjeti sad potrošnju...

nego, na benzinskoj sam tenkirao, skroz do vrha...odem platiti, i vidim da curi benzin ispod motora...lagano kapa...upali, brzo dođem doma, kad ono ne curi...
da li je moguce da sam previše natenkirao, pa ima odovod ili? jer više ništa ne curi

giannelli:
vjerovatno si ga prelio i na odusak izcuri visak.

melkiot:

--- Citat: gianelli - 30 Svibanj, 2009, 14:25:47 ---vjerovatno si ga prelio i na odusak izcuri visak.

--- Kraj citata ---

a očito,jer sam ga skroz do vrha nalio... :toothy9:

a kakav je ono odušak kod auspuha?točnije, kod spoja spuha na mašinu? jer tamo mi je fleka, kao da benzin ili nešto baca tamo...

što bih mogao napraviti da mi ima bolje ubrzanje? kakve rolice i feder staviti?

recimo, na satu mi ide 75 po ravnici samo tako, ali semafor koji mjeri brzinu registrira 65...meni je to dovoljno, no ipak nikad dosta :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju