Tehnički kutak > Tuning skutera

masina 200vxr na speedfighta

(1/4) > >>

n0n4m3:
zanima me sljedece ..

ovo lito jos mislim vozit ovako kako je sad .. a poslije registracije tamo na zimu mislim slozit nesto jace od ovih 70ccm

zanima me dal se to da izvest ? nosace napravit za oba amortizera ? na rami ? to centrirat .. nosac ..

vxr ima i kod kljuc ? jel moram s instalacijom i cdi i bravu s kljucom i sve nabavit .. ova od sf vise ne moze .. znaci ostaje samo rama i plastike od sf ..

dal ce stati masina iza ? jel moram širit ramu il nesto ? kadu sica mislim moram pilat i to ..

dal ce bit dovoljna prednja vilica od sr-a , oversize disk i celjust od sr150 ..

i da .. nemojte ni odgovarat tipa .. prodaj to kupi vxr .. i tako .. nemam ni kategoriju .. a ni nemogu polagat A .. a na a1 ne mislim bacat pare .. a i radi mi se nesto  :toothy12: pa bi to kemijao ...

neer:
joj pa kud bas 4t jebes taj drlog..kad vec kupujes masinu uzmi cvaju sp180 masinu ..

n0n4m3:
 :toothy12: a mislim se jos :icon_scratch: samo me zanima kako bi isla od vxra jer ima 2 amortizera .. i jel sira il sta vec... a da je nabavit od sp180 urednu .. uf .. islo bi i to  :toothy12:

gun_rider:
i ti bi 4t, aaa? :toothy12: jel ja to dobro vidin? :toothy12:

Jandro:
ok to sve, al mono vilica odnaprijed na tu masinu  ???
i nju i obavezno morao promijenit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju