Tehnički kutak > Tuning skutera

Par pitanja Runner 50

<< < (2/3) > >>

Rossi:
hmm najvjerovatnije ti se klipic u karbu zaglavi kad das full gas...probaj rastavit taj dio..on ti se nalazi na vrhu karba vidit ces ulazi sajla u njega i ima jedan saraf ...odvrnes ga i samo napolje izvuces i iglu i klipic ...vidi da nema prljavstine po dom djelu gdje klipic stoji malo naspricaj wdom i klipic i mjesto gjde on ide...i vrati ga pravilno...vidit ces na klipicu(to valjkastog oblika,crno..kroz njega ti ide igla)ima kao kanalcic sa jedne strane...i imas unutra u karbu gdje ide klipic kao malu izbocinu...ta se izbocina mora poklopit sa kanalicem tim na klipicu....pa probaj onda par krugova vidi ocel stekat...ako nije do toga mozda je onda negdje sajla savijena ili gore na spoju gdje se iz jedne koja ide sa gasa, djeli sajla u dvije....kod mene je tako bilo kad je tek bio skut sastavljen...bilo je to da je sajla bila malo kao savijena na jednom djelu...i ja uzeo lijepo nastimo je kako je i prije bila istim putem kojim je isla i sve ok...

dino73n:
Sto se tise stekanja sajle na full gasu,problem moze biti i u dijelu koji povezuje glavnu sajlu koja ide sa rucice gasa i dvije druge sajle koje idu u karburator i uljnu pumpu.Pored toga moras podesiti zategnutosti obje sajle,znaci od karba i uljne pumpe da se zajdeno povlace i pustaju,jer kad jedna ide prije ili kasnije moze doci do zaglavljivanja.

nostra:
hvala na savjetima..danas ću malo šarafat pa i sajlu pregledat i sve...

Po?etnik:
ja bih reko da je to zbog kise, da je kroz filter uso koji kamencic ili ga je sama vlaga "ljepila" tako da nisi mogao kontrolirat.. a kasnije kad si se provozo vjerojatno nije bilo kise  ::)

maarko007:
jel moze biti na scootu kakvih problema ako mu probusis malo granu s busilicom...nije velika rupa...
jel moze to sta naskodit skuteru??
to sam zbog zvuka napravio i zvuk je predobar...
hvala

dodite danas na moto susret u nasice,odrzava se 29,30 i 31,sutra pjeva psihomodo pop.....
;-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju