Tehnički kutak > Garaža
Kymco Super 8
sandy_mo:
skuter je stvarno dramma, nemam kritika na njega, na satu je 450 km predjenih, sutra idem do servisa da vidim jel to dosta da se skidaju blokade, do sad mi je max isao 55 km/h ( 70 km/h niz brdo) nadam se da ce nakon skidanja blokada ic oko 80 :)
javim sta je bilo :)
sandy_mo:
evo mene opet, imam par pitanja: sta je duzan serviser da mi na prvom srvisu zamijene, a sta ja moram platit, koje ulje ide u motor?
marko1990:
--- Citat: sandy_mo - 08 Lipanj, 2009, 23:08:57 ---evo mene opet, imam par pitanja: sta je duzan serviser da mi na prvom srvisu zamijene, a sta ja moram platit, koje ulje ide u motor?
--- Kraj citata ---
na prvom servisu bi ti trebali promjeniti ulje u getribi,svjecku,pogledati kocnice i eventualno promjenit filter zraka ako je potrebno........i ono vama naj vaznije skinut blokade a to njih pola neznaju ni di se nalaze :sad3:
Ta to sve ce ti uzet oko 500 kn a ja ti savjetujem ako ti nije do garancije da si sam servisiras skuter ili das nekome provjerenome jer tako ces ustedit puno puno para i znat ce kaj ti se dogaca s skuterom i ko je prcko po njemu! :icon_thumright:
sandy_mo:
ma ovaj lik sto radi u servisu, odnosno on i prodaje i servisira sam, on je provjeren mehanicar, dosad se niko nije zalio na njega.. a za blokade cu mu rec ako nezna gdje se nalaze....
Cobra:
Ako pitas za ulje ja tocim MOTOUL to je bas za Kymco tako mi je preporucio ovaj u servisu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju